top of page
Laptop

CÉGPROFIL

Megoldás a sikerhez

A Human Capital & Resourcing azzal a céllal alakult, hogy komplex szervezetfejlesztési- és egyéb humán erőforrás tanácsadással segítse leendő megbízóit vállalatuk sikerének és profitjának növelésében. 

A mai kiélezett piaci környezetben, amelyben számtalan, egymástól gyakran alig különböző termék verseng egymással, a fogyasztók döntését alapvetően befolyásolhatja a gyártó cégről kialakított képük, amelynek egyik alapeleme az alkalmazottak képzettsége, szakmai képessége, és azon elvek/értékek, melyek befolyásolják viselkedésüket a napi munkavégzés során. 

Ezen szellemi tőke megléte és milyensége döntően befolyásolja azt, hogy egy adott termék hogyan kerül a piacra, milyen eladási volument tud majd elérni, mennyire kreatívan képes a vevők igényeihez idomulni. Egyszóval mennyire lesz sikeres, ezáltal milyen előnyhöz juttatja a vállalatot. 

A versenyelőny megszerzéséhez és megtartásához ma már elengedhetetlen a képzett, motivált és az állandóan változó környezethez rugalmasan alkalmazkodó munkaerő. Őket kell megtalálni, kiválasztani és megfelelő képzések segítségével megtartani, szakértelmüket folyamatosan fejleszteni – ez a hatékonyság, a munkahelyi elégedettség és a profit növelésének egyik alapfeltétele.

bottom of page